top of page

Practise like a PRO:
'Behind the scenes'

Vil du lære af de bedste?
 

Lære at give en fuld Tao&Tantra Massage, kigge underviseren over skulderen og tage hjem med rygsækken fuld af ny viden, lækre massagegreb og indsigt i tantraens skønne univers?
 
Så tag med på en uddannelsesweekend på Tao&Tantra Massør-uddannelsen!
Nakkemassage

I løbet af weekenden lærer du at give en fuld Tao&Tantra Massage. 

 

Uanset om du overvejer at blive professionel tantramassør - eller om du gerne vil ‘spice’ dit privatliv op med skønne, sensuelle massager fyldt med nærvær - så er denne weekend for dig!

 

I de dejlige lokaler på Roskildevej 46 på Frederiksberg nyder vi efteråret med et program, der både giver plads til fordybelse og afslapning.

 

Vi er tæt på Zoologisk Have, Frederiksberg Alle og Vesterbros trendy caféer, så her er alle muligheder for at nyde byens puls i fulde drag, når lørdagens program er slut - eller benytte muligheden for socialt samvær eller øvemassager sammen med de andre deltagere.

 

I Tao og Tantra udnyttes livsenergien som en helende, helbredende kraft. Ved at cirkulere livsenergien i de indre organer under sex, massage og meditation, opnås en helende effekt.

 

 

Oprindelig forsøgte taoisterne at opnå evigt liv. Så fantastisk går det næppe, men der er ingen tvivl om, at en Tao Tantrisk livsførelse giver dig både et stærkt helbred og et fantastisk sexliv.

 

Tid: Lørdag den 27. april og 28. april 2024 kl. 10-17.

Sted: Roskildevej 46, kursussal 1, 2000 Frederiksberg

Pris: 2.595,- kr. inkl. snacks, kaffe, te og vand begge kursusdage.

 

Frokost og overnatning er ikke inkluderet, men der er flere prisvenlige B&Bs og hoteller i nærheden.

 

Medbring topmadras/liggeunderlag til massagen, massageolie, håndklæder og kimono/sarong/housecoat.

 

Du er ikke garanteret en øvepartner af modsat køn og deltagelse forudsætter, at du er indstillet på både at overvære en massage, samt træne giver- og modtagerrollen i massagen med begge køn, som en del af din læreproces.

 

 

 

Ved framelding senere end den 22. april refunderes kursusprisen ikke.

Ved framelding før 22. april fratrækkes et administrationsgebyr på 895,-.

bottom of page