top of page

Tantrasessioner for par


Skab jeres helt eget, intime rum
med mig som facilitator

UNDERVISNING I TAO&TANTRA MASSAGE FOR PAR

"Hej Trine, TAK! Det var både lærerigt og dejligt." Kh S&S

 

Hvordan kommer I tættere på hinanden som par og får fantastisk elskov, der er som en uudtømmelig kilde af lyst, kærlighed og gensidig tiltrækning?

Mange par føler dén forbindelse i nyforelskelsens første, hede tid. 

Men denne tilstand er flygtig og varer ikke ved, hvis man ikke er opmærksom på at pleje sit forhold og udvikle sig - med og uden hinanden.

De fleste par glider hurtigt ind i en hverdagsrutine, hvor sex er henvist til få minutter  i soveværelset, når dagens øvrige pligter er er overstået.

Men seksualiteten trives ikke godt på disse præmisser.

 

Vil man hinanden, er det nødvendigt at bruge flere ressourcer end blot et kvarters tid i soveværelset, når ungerne er lagt, og man måske selv er træt.

Undervisning i Tao&Tantra Massage for par er en unik mulighed for at rive nogle timer ud af kalenderen og fordybe jer i hinanden - skabe jeres eget, intime, sensuelle rum og blive klogere på jer selv og hinanden. 

Par Cuddling på en Rooftop

Vi starter med at sætte ord på netop jeres forventinger og ønsker til en tantra-session:

 

Hvad ønsker I at udforske og undersøge? Hvad kan tantraen bidrage med?

Efter en kort indføring i det tao-tantriske univers gennemgår jeg hele kroppen inkl. jeres køn, og I lærer at massere hinanden - sensuelt, intimt og nærværende, med udgangspunkt i kroppens energiflow, hvor kønnet er en væsentlig del.

I løbet af 3 intense timer kommer I tættere på hinanden som par, når jeg faciliterer et intimt og fortroligt rum, baseret på tao-tantraens smukke univers. 

I lærer at massere hinanden - sensuelt, intimt og nærværende, med udgangspunkt i kroppens energiflow, hvor kønnet er en væsentlig del. 

I øger kendskabet til jeres egen og partnerens krop og får indsigt i, hvordan I kan arbejde med udfordringer i jeres parforhold - når og hvis de opstår. 

I får en komplet, tao-tantrisk “værktøjs-kasse” med hjem, som vil berige jeres elskov og parforhold - og danne udgangspunkt for mange timers intens elskov.

Jeg indgår ikke i øvelserne, men fungerer udelukkende som vejleder og facilitator. 

Pris: 3.495,- for 4 timers undervisning og massage med et par korte pauser undervejs - inkl. kaffe, te, vand, frugt og snacks.   

I kan booke jeres tid i København eller Ringsted, på udvalgte hverdage og weekends i tidsrummet 9-18.

bottom of page