"Kære Trine Tusind tak for en dejlig, givende workshop 🙏🙏 Super undervisning, guidning og opfølgning! Intim lille gruppe med god sharing. Godt med kun par, når man vil arbejde med sit parforhold! Tilpas længde og omfang, også for dem som er mindre erfarne. "

 

Har du lyst til en intens weekend i kærlig fordybelse sammen med din partner?

Sige JA til din partner igen og arbejde med temaer, der får afgørende betydning for jeres videre liv sammen?

På Tao Tantric Couples’ Retreat bruger vi en hel weekend på at synke ned i en oase af kærligt nærvær.

Jeg åbner min tao-tantriske værktøjskasse for jer og guider jer trygt og nænsomt igennem øvelser i nærvær, massage og kommunikation, der har jeres parforhold som omdrejningspunkt- med fokus på på at finde netop jeres unikke kærligheds-sprog.

Hele lørdagen er dedikeret til øvelser i nærvær, kommunikation og sensualitet og I vil opleve, at lige netop jeres relation og jeres kommunikation er i fokus.

Søndag arbejder vi videre med disse redskaber og I bliver introduceret til tantramassage for par som en vej til den ultimative nærhed og den dybt sanselige erotik, når I lærer at massere hinanden nærværende og sensuelt. Her foregår de fleste øvelser uden tøj på.

Der øves kun med egen partner.

Efter weekenden vil I være fortrolige med det tao-tantriske univers som en måde at være i verden på - men ikke mindst en kæmpe berigelse for parforholdet og seksuallivet.

romantiske par

Tao Tantric Couples' Retreat
17.-18. september 2022

Tao Tantric Couples’ Retreat er en fantastisk mulighed for at hellige jer kærligheden og nærværet to fulde dage, uden de forstyrrelser, vi oplever i en travl hverdag.

Samtidig har I mulighed for at komme i dybden med de udfordringer, I måske oplever i hverdagen, når det handler om at skabe plads til jeres relation i en hverdag fyldt med forpligtelser.

I kommer til at mærke jer selv og hinanden på nye måder og tager hjem fra denne nærværs-weekend, dybt beriget med nye indsigter og masser af redskaber til jeres forhold.

Om aftenen vil der være rigelig mulighed for at slappe af i de naturskønne omgivelser og lade dagens indtryk bundfælde sig. I kan vælge at overnatte lørdag-søndag, men er også velkomne til at overnatte i eget hjem efter lørdagens program og den fælles aftensmad.

Kursusprisen inkluderer overnatning lørdag-søndag samt alle (vegetariske) måltider, snacks, kaffe, te og vand begge kursusdage.

Tid: Lørdag den 17. september kl. 10 til søndag den 18. september kl. 16 

Sted: Livets Sted - Spirituelt og Tantrisk Center, Højgaard Haslevvej 81 H 4100 Ringsted

Pris: 3.995,- pr. par 

Ved framelding senere end den 10. september refunderes kursusgebyret ikke.

Har du spørgsmål, så kontakt mig HER

Om Tao: Taoismen er flere tusind år gammel visdom om livsenergi, seksualitet og forholdet mellem mand og kvinde. Et kæmpe skatkammer af visdom, der ikke uden årsag har gået sin sejrsgang i det moderne Vesten.

Om Tantra: Tantra er bevidsthed om vores væren i verden - en holistisk tilgang til krop og seksualitet, der skal erfares og opleves.

SNUP EN AF DE FÅ PLADSER HER